Während in China Hunde gegessen werden, verprügeln Japaner Teig für Reiskuchen. Besonders spannend an der Sache: Obwohl es eine Maschine gibt, die die Reiskuchen formt, wird der Teig noch von mit Muskelkraft verprügelt.
Mochi (Japanese rice cake) making masters of Nakatanido cake shop in Nara perform high speed mochi pounding.
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Mochi is traditional Japanese confectionery made from glutinous rice. It requires quite laborious process to produce smooth mass.
Nakatanido is a cake shop in Nara offering not only pastry, but also a performance when preparing it.
The green color comes from „yomogi“ grass and pastry is served with „anko“ sweet bean paste inserted by a machine.
One piece of mochi costs 130 yen and you can buy it almost immediately as it was prepared.
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STOP! Hammertime!
Der arme Kuchen. Aber in Japan hat das ganze Tradition. War selber schon dort und hab das gesehen. Sieht live nochmal interessanter aus, und schmeckt wirklich verdammt lecker.
Am besten finde ich ja noch, dass sie die ganze Zeit „haii jaa“ rufen *lach*